Hej, och välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv som partypingla, hästälskare, vloggare, fotograf, smink, tips, musik m.m. Hoppas du gillar det du får läsa och lämna gärna en kommentar.

 

Fy fan för att vara förkyld!

Precis som rubriken lyder, fy fan för å vara förkyld!
Har världens fetaste huvudvärk, kroppen är orkeslös, och näsan bara rinner och kan knappt andas genom näsan för jag är så tät. Och när jag försöker andas så får jag ännu ondare i huvudet!
Ska ta tempen 'eller vad det nu heter', när jag kommer hem. Känner mig jätte hängig och trött. Det bara small till liksom, igår var jag lite förkyld bara, idag är jag fan nästan död! Bara 3 timmar kvar till hemgång. Blev inringd idag iaf 21-05 tiden. Tror fan att jag inte klarar av att jobba natt längre.. :(. Jag vet inte, många tankar snurrar i huvudet just nu. Får se hur jag mår till möran {om jag nu orkar somna inatt}, är jag likadan eller sämre när jag vaknar imorgon, så får jag nog ringa ..

Tänk om det fanns en mirakelkur som botade allt!!!!!


Toblerone + förkyld = min onsdag!

Usch vad jag är förkyld. Det bara slog till igår kväll. På jobbet kände jag mig lite hängig, visst.. men inte var jag förkyld då? Fy fan för att vara snorig och ha ont i halsen, känner mig helt handikappad då :/
 
Som tur är så verkar jag inte behövas på jobbet idag, så jag kan ta hand om mig snoriga näsa och min stackars hals, för imorgon jobbar jag 22-06.00 och fredag 17.30-02.00. Har ju inte jobbat natt på flera veckor..
 
Hade tänkt att åka en sväng till Blomman idag, men vädret ser inte så inbjudande ut. Kanske tar mig en sväng dit lite senare ikväl och tittar till honom iaf :)
Just nu så sitter jag på Våxnäs och käkar Toblerone som efterrätt, efter mammas goda Fisk med potatismos, och NEJ, jag lägger inte upp bilder på maten som jag äter, det är det absolut tråkigaste man kan lägga upp!
 
Runt 4/5 tiden så bär det av en sväng till IKEA och köpa matlådor och andra 'bra att ha' grejer :).
Behövs lite nytt hemma..
 
 

Du, bara du!


En perfekt dag i stallet.


Du är bäst!


Mysis!

Världens finaste!


Riktig kärlek sen barndom!


Hade en riktigt wierd dröm inatt.

Hade en riktigt wierd dröm inatt. Drömde att jag blev tillsammans med 'Severus Snape' i Harry Potter .. Haha!

Jag och Josefine var i mitt rum som jag hade när vi bodde i huset. Där fanns en extrasäng. Där i ligger självaste Severus Snape. Han lyfter på täcket och vill att jag lägger mig hos honom, och det gör jag. Då säger Josefine: men Lollo! Och ger mig världens blick.


Påminnelse till mig själv!

Ska till Väse ''Ö Fågelvik'' fredag/lördag och rida D-ponnyn, tid ej bestämt än!.
 

Fakta och sanningen om tjocka!

Det är inte så att vi tjockare människor är lata och dumma. Vi sparar bara energin till något viktigare i framtiden.


11 år sedan, usch vad tiden går..


papper & pennor


♡ Michael Clarke Duncan ♡


Fy fan för folk alltså!

Är så jävla trött på folk över lag! De ljuger och hör inte av sig. Fy fan säger jag bara!! Nu är jag riktigt jävla arg! Ska försöka lugna ner mig och se på Jönssonligan tillsammans med min naturgodispåse.


Så sjukt bitter!

Är så sjukt bitter idag, det märks så jävla väl hur vissa prioriterar andra före en annan. Fy fan säger jag bara! Är så jävla trött på sånt folk. Usch! Iaf så får det bli en film och slappdag idag. Med lite söndagsmys, chips, dipp och naturgodis. För det blev tydligen ändrade planer idag..

Väntar på att D ska komma hem från fyrhjulingturen i skogen så man får gosa lite och åka hem till Våxnäs och mysa. Hoppas det regnar ikväll så mår jag gött över en sak iaf haha!

Nu ska jag gå ner och leta rätt på min naturgodispåse och lägga mig i soffan tills D kommer hem!


Första kalaset, Andra ikväll!

Efter en runda på marken i Fhilipstad så är jag ett linne och en wounderbaum rikare och sitter nu och fikar i Ulvsby. Senare ikväll är det kalas på Skoghall hos fam. Fahlman, då blir det finmiddag, grillad kyckling och rödbetssallad.


Dagens låt! ❤


Varför så dålig uppdatering?


Ha tålamod, kommer upp bilder under dagen, *om mottagningen tillåter*