Hej, och välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv som partypingla, hästälskare, vloggare, fotograf, smink, tips, musik m.m. Hoppas du gillar det du får läsa och lämna gärna en kommentar.

 

1h 40min kvar till hemgång!

Rörig men ändå en bra arbetsdag + humöret är på topp! :) nu 30min rast, sen 1h 15min kvar till hemgång!


Ett fin fint linne snart i brevlådan.

Lääängtar såååååå tills mitt linne dimpar ner i brevlådan! <3
Med min älskade Ozzy Osbourne på, samt några fler stora rock artister.
Kommer ha på mig det varendaste dag! :D
 

Påminnelse till mig själv!

Kom ihåg .. att jag ska provrida fjordingen idag 18.30!
 


Hoppas att detta blir bra nu!


Ja, det vore något!


Super glad chey!!

Idag så har jag shoppat järnet!
Var till stan en sväng men blev inte värst mycket där, sen blev det Bergvik. Köpte present till Sebastian och Emelie som har fyllt år. Samt så sprang jag in på systemet, för imöra är det ju party och krogen som gäller! Köpte mig även ett par Jefferey Campbell skor, OM jag har velat ha dessa länge! Äntligen är de miiiiina! Dom ska invigas imorgon på en krogrunda ;)

Nu blir det film "Göta kanal" och lite smågodis.


Dags att göra sig snygger.

Har tagit mig ett långt varmt bad, så nu ska jag blåsa och fixa håret. Samt sminka mig och när jag är klar, bär det av till Josefine. Ska försöka mig på att spela bedminton med värk i armen :(. Får väl se hur det går.


Kvalitetstid med Rena Rama Rolf

Ligger i sängen efter en dag med mycket spring. Så jag fixar lite kvalitetstid med naturgodis och Rena Rama Rolf på Tvn. Imorgon har jag inte så värst mycket planerat. Ska på möte klockan 11.00 och efter de blir det en sväng till B-vik och köpa ny näsring. Kan tänka mig att de ringer in mig från jobbet också. På fredag så är hela dagen fullpackad. Shopping hela dagen, bla fixa present till lille Sebastian som ska firas på lördag för han fyller ett år. Och kolla om jag hittar nått snyggt att ha på mig på lördag, på kvällen blir det krogen med min sötnos Johanna! Fan vad länge sen det var man va på krogen. Och söndag blir det bakfyllechill :)

Ska till Liseberg torsdag/fredag/lördag med Josefine! Fan va kul det kommer bli!

Det har varit riktigt dåligt med inlägg på min blogg nu. Har Inte gillat min design.. Blir aldrig nöjd med den, men som den ser ut nu så är den väl ok. Tills jag fixar en riktigt pampig design! Så nu kommer det fler inlägg och inte bara bilder! :)

Nu ska jag fortsätta att se på Rema rama Rolf. Så jag säger godnatt! :)


I ♡ Rock n' Roll!


Nu blev jag arg!!


Smoke weed everyday!


Emelie red Pysen i onsdags.


...

Louise  Daniel


Happines .. Whats that?


En bild säger mer än tusen ord ..


True, true ..

 
  

En bra kväll, gött och sova!


Gör ett nytt försök att sova, godnatt!


We shared the year, we shared each day ..

We shared the year, we shared each day. I loved you baby, but ive found my way. You know the world, is a evil place. and you are grown now, you found your way. Now all my days, are filled with fear. wish i could go back, and change the years.

 


frågor om allt och inget!