Hej, och välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv som partypingla, hästälskare, vloggare, fotograf, smink, tips, musik m.m. Hoppas du gillar det du får läsa och lämna gärna en kommentar.

 

Evigt Ung <3

SÅ JÄVLA VÄRD ATT SE!
Ska se den en gång till med morsan någon dag.
Så jävla bra!
Skrattade fan hela tiden.
Det är en teater, Komedi blandat med rock musikal.
NYA FAVORIT!!

Dock kostar biljetten minst 100kr :/
Men det är de värt. JAG ÄLSKAR DEN!

Värmlandsoperan står för sverigepremiären på föreställningen "Evigt ung - Rock´n´roll tills du dör", den 3 juni på Spinneriet i Karlstad. Vi har kommit fram till år 2052 men dagens opera-ensemble är fortfarande kvar i teaterhuset som har förvandlats till ett äldreboende.

Det är en lekfull och humoristisk framtidsvision, som också handlar om fördomar mot gamla, där opera och musikalsångarna spelar sig själva om 40 år. Tillsammans med sjuksystern blir det andlig sång och barnvisor men när gamlingarna är för sig själva släpper de loss löständer och opererade höfter i allsång med gamla rock och pophits.

Föreställningen Evigt Ung spelas redan med framgång i Hamburg, Oslo, Manchester och Berlin. Sverigepremiären blir nu i Karlstad och Uppsala, Stockholm, Köpenhamn och Nottingham hör till de platser som kommer att följa efter.

Mannen som skapat verket, Erik Gedeon, kommer från Schweiz men har svensk mamma och talar också svenska. Han regisserar nu sin egen skapelse för femte gången, men det är första gången som han använder opera- och musikalsångare och inte en teaterensemble. Erik Gedeon säger att han är väldigt nöjd med resultatet i Karlstad - inte bara att alla sjunger väldigt bra utan att de också spelar sina roller så bra.

Ensemblen i all ära men sminket har också en avgörande och tidskrävande roll när skådespelarna på 25 till 55 år ska bli 40 år äldre. Det tar ungefär en timme på varje person för att åstadkomma förvandlingen.


Min favorit va den sura kärringen som sa fladderFitta och kuk och sånt hela tiden ;)
"Hon på bilden"


Och den tjocka gubben som blev hög och skitlullig :D
Men hittade ingen bild på honom :(




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback