Hej, och välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv som partypingla, hästälskare, vloggare, fotograf, smink, tips, musik m.m. Hoppas du gillar det du får läsa och lämna gärna en kommentar.

 

Min idol och förebild!


Dagens frukost - at work!


D dagen, 20 och två laddare rikare!

D DAGEN, IDAG BLIR JAG 20 OCH SYSTEM-MYNDIG!!!!!
Dagen börjar bra. Vaknar av att ♥ väcker mig och säger att jag har fått två paket som han har köpt. Sen kommer jag ner och får frukosten serverad. och fick mig TVÅ nya iphoneladdare, eftersom min enda + en usb sladd som satt i den försvann "helt plötsligt" igår morse.. Ikväll är det jobb 21-05 och resten av veckan! :)
 
Och sen så får jag se detta när jag loggar in på facebook:
 

Natural Music!


Natthumor!

.


I brist på sömn och tidsfördriv ..

Det var ett tag sedan som jag uppdaterade designn.
Och har inte kunnat sova, så jag passade på att pilla lite.
Blev rätt nöjd faktiskt. Bloggen känns inte lika dyster längre :)
 
Nu måste jag försöka sova, ska upp om några timmar och packa.
För jag och ♥ ska sova i hans farmors sommarstuga. Bilder kommer under dagen ..
 
Puss så länge :*
 

My love to Rock 'n Roll!

 
 

Who? Me? ..


Mot ÖoB

Sitter i bilen på väg till ÖB. Hittar säkert någe skit där också :). Ikväll är det sista arbetspasset för veckan, SKÖNT! Ska bli så jävla skönt med helg. Imorgon eftermiddag så åker jag och älsk till Nolgård och firar fisrump som fyller 2år. Och på lördag bär det fest i Väse :). Äntligen ska jag få bli full!! Har många helger att ta igen. På söndag jobbar jag 17.30-00.00. Sen är jag ledig fram till torsdag kväll 23.00-07.30. Yeey! Naeh, nu måste jag sluta skriva. Känner Mig ganska osocial med resterande personer i bilen. Tjaouh!


En bra dag hitils..


Fy fan vilken dag..

Ja, vad ska jag skriva. Var inte ett dugg taggad att jobba inatt. När jag väl kom till jobbet så var det väl lugnt när man kom igång liksom. Sen när det äntligen var tid för 15min rasten så tar jag fram mobilen och läser ett jävla törligt sms. Visst.. Jag är inte helt oskyldig. Och jag ska fixa det. Men lär få höra ett och annat när jag hämtar de. Det är mitt fel, jag vet. Och jag ska lösa det själv om jag så ska ringa till dom! Suck och stön.. En otroligt tråkig och bara helt jävla onödig vecka. Fy fan alltså. Ont i magen har jag också. Magkatarren är tillbaka, så jag måste avstå från att dricka energisrycker och försöka dricka mycket mjölk istället. Hehe, lycka till säger jag bara!! Åh! Vill bara gömma mig någonstans och glömma allt. Fy fan!


Är det sant?

Är det sant? .. Att jag och Daniel förlovade oss i onsdags? Ja.


Hemkommen från jobbet.

Har precis stängt av bilen och har äntligen kommit hem. Inatt var det slitit på jobbet.. Men nu är det bara 3 nätter kvar. Och på fredag så ska lille Hampus firas som fyller 2år redan. På lördag står det dans och alkohol på schemat tillsammans med hjärtat, mamma, pappa, Ingela, Daniel, Lena och Richard.


I lördags var mitt hår perfekt!


Äntligen upptadering!

Blogg.se appen har inte funkat sen de uppdaterade hemsidan. Men nu äntligen så har de uppdaterat appen också så nu går det att blogga från telefonen igen! :D Nu kommer det bli bättre med uppdateringen framöver!


Nya frisyren!

Resultatet. ÄLSKAR DET!