Hej, och välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv som partypingla, hästälskare, vloggare, fotograf, smink, tips, musik m.m. Hoppas du gillar det du får läsa och lämna gärna en kommentar.

 

Student presenten av mor och far!

En ny bil stereo som ändrar färg ;)

JVC KD-R621 är en CD-radio i en snygg design med kraftfullt ljud och utrustad med mängder av anslutningar och funktioner. Klarar spotify uppspelning via USB från din iPod/iPhone. Med sin MOSFET förstärkare på hela 4x50W får dina högtalare bra med effekt och tackvare 24-bits D/A-omvandlare och den 3-bands parametriska EQ:n låter ljudet riktigt bra!

 Köp den HÄR!

JVC KD-R621 har USB-ingång på fronten, dubbla AUX-ingångar och iPod/iPhonestyrning, klarar spotify uppspelning via USB-ingången. Påkostad stereo med rejäl ratt för volymkontrollen, justerbar ljusstyrka på displayen, kompatibel med JVC's blåtandsadapter KS-BTA100, 3-bands parametisk equalizer, anslutning för rattstyrningsadapter och mycket annat.

 

Trippla lågnivåutgångar, fram, bak och subwooferutgång för smidig inkoppling av slutsteg och baslåda. Valbar färg på display och knappsats för att göra installationen snygg och passa ihop med instrumentbelysningen. KD-R621 har även utrustats med funktioner som Loudness-kontroll, högpassfilter och subbaskontroll, Bilstereon är även klar för rattstyrning

 

KD-R621 spelar upp CD, CD-R, CD-RW, MP3 och WMA, samt att den är kompatibel med iPhone och iPod, och stödjer ID3-/WMA-tag så att du kan se MP3-/WMA-filens namn. RDS-radion visar information som Radiokanal, program, etc, och man kan ställa in hela 24 kanaler för en snabb och enkel sökning bland dina favoritkanaler




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback